Mörrum 2007 II


Endnu en tur til Sverige

Fredag d. 30. havde min laksefeber nået sådanne højder at jeg var nød til at køre til Mörrum igen. Det skete så lørdag aften hvor jeg installerede mig på Å-krogen. Jeg skulle starte fiskeriet søndag morgen, men inden det nåede så vidt, fik jeg en meget positiv overraskelse. Søndag morgen da jeg kravlede ud af teltet, uden briller og på vej til toilettet, ser jeg at der ved siden af min bil, står en bil jeg syntes jeg kender.

Havde da også kun kastet et blik på den, da det gjalder gennem luften. "Hva faen laver du her sømand" Kunne selvfølgelig med det samme høre at det var Bo, og blev mere glad end overrasket, for jeg havde en mistanke om at det kunne ske, udfra hvad vi havde talt om tidligere.

Nå men vi blev enige om at få noget morgenmad og så købe kort og fiske bagefter.

Jeg har valgt at vise jer nogen af de mange naturbilleder jeg har fotograferet. Der er selvfølgelig også lidt fisk blandet i, men mest å-billeder. Det har været svært at vælge fra og jeg har sikkert medbragt alt for mange, men sådan blev det.

Det er et par år siden Bo og jeg sidst har været ude og rejse sammen, at det så blev på denne måde vi skulle genopleve at rejse sammen, gør jo blot det hele så meget bedre. Det var på alle måder en fantastisk tur, Bo fik pudset lidt på min kaste teknik, og pludselig var det ikke noget problem at kaste en intermediate line 40 meter med et underhåndskast. Det skal du have tak for Bo...

Dagene gik med fiskeri, gåture langs åen, historier og socialt samvær. Åen viste sig fra sin skønneste side, og vandkraftværket besluttede sig for at lede mere vand ud. Det hele gik faktisk op i en højere enhed og jeg vil godt påstå at så heldig jeg har været med disse to ture, så kan det nærmest ikke blive bedre.

Lørdag aften. Er ved at rejse teltet på den yderste krog i Å-krogen
 
Her fra en anden vinkel
 
Udsigten fra teltåbningen og op ad åen
 
Udsigten ret ud af teltet
 
Og her lidt til højre
 
Et kig op gennem poolen
 
Mit hjem for de næste dage
 
Lidt mere fra teltåbningen
 
Her er det blevet søndag morgen. Er ved at lave kaffe på Kelly kedlen, der også virker rigtig godt sammen med en Weber
 

Lidt mere af poolen
 
Her er vi nået til morgenskafningen, der stod på æg, bacon, ristede pølser, stegte tomater, ristet brød og skinke. Alt er muligt med en Kelly
 
Senere op ad søndagen er solen begyndt at få alt for meget magt. Det er alt for varmt, men alligevel kører vi en tur i Rosendalan. Det kunne jo være. Her ser I Bo fiske østsiden af poolen. Vi så flere fisk også store, men de ville ingenting
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Store sten de har liggende deroppe. Ved siden af fandt jeg dejlige kantareller
 
 
 
 
 

Det er min 12'6" der står op af stenen

 

 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Her er den så. 77 cm 5,5 kg fanget i pool 21 på en Wilkinson light shrimp

 

 
 

Den var kroget tværs gennem tungen samt i underkæben, så den var nok aldrig kommet fri

 

Her ser I fluen i kæften samt en tør udgave af samme slags på gællelåget

 

 
 

 
Det blev så slutningen på en rigtig god tur sammen med Bo. Alt imens billedet herover blev taget, fangede Bo en 7 kg laks i Vittskövla området. I går gjorde han det igen, fangede en laks på 10,6 kg og for at det ikke skal være løgn, har jeg lige hørt fra ham her torsdag aften, hvor han har fanget endnu en laks. Denne gang en Grilse på godt 4 kg. Åen går med 40 m3/sekund, den er snavset og fiskeriet forgår nu med synke 3/4 liner og store rørfluer. Måtte de fortsat have et rigtig godt fiskeri.