Flyderingstræf Karlsgårde sø 2005

 

2 års Fødselsdagstræf  Karlsgårde sø 12. november 2005.

 

 

Flyderingstræf på Karlsgårde Sø d. 12. november 2005

 

Det er blevet efterår i Danmark. Mørkt og koldt om morgenen såvel som om aftenen. Faktisk burde man ligge i sin køje til langt op ad dagen, og så alligevel… 

Flyderingsklubben havde jo fødselsdag, i to år har flyderingsfiskeri.dk været stedet for folk med hang til fiskeri, flyderinge, ponton både o. lign.  

Vanen tro havde Poul Slot og Peer Tanggaard inviteret til flyderingstræf i Karlsgårde sø. Af de 239 medlemmer vi er blevet landet over, havde 19 valgt at bruge lørdagen på en hyggelig dag sammen med ligesindede. Der kom besøg så langt fra som Sjælland, Randers og Holstebro og den ”sædvanlige klike” fra lokalområdet.

Rigtig hyggeligt, gensyn med gamle bekendte og nye venner, som vi end ikke anede vi havde. 

Morgenen var som nævnt både kold og mørk, en isnende vind fra sydøst, men dagen var ikke gammel før solen brød igennem det tunge grå skydække. Overalt på P-pladsen havde folk travlt med at puste flyderinge op. 

Da klokken blev 8 startede gedde-no-kill-fiskekonkurrencen. Som sædvanlig gjaldt det jagten på den største gedde, den skulle fanges, måles og genudsættes. Vores regler tillader ikke aflivet fisk til konkurrencen. 

Morgenen var stille, der blev fanget en fisk her og der, men ikke noget at råbe højt om. 

Op ad formiddagen lagde vinden sig, temperaturen steg og det blev rigtig dejligt vejr, så begyndte fiskene at bide. 

Der var en halv snes i gang ude på vandet, resten havde mere travlt med at være sociale oppe på land, men hva… Det er jo hvad lystfiskeri drejer sig om. 

Omkring middag startede Jens Lygum op i grillen, ristede pølser og varm kakao fra Kelly kedlen, kan det blive bedre? 

Der begyndte nu at strømme meldinger ind fra alle steder i søen, der blev fanget fisk på både flue, spinnere og woblere. 

Søen har ændret på det sidste, den er blevet mere klar og med større sigt, nogen steder næsten 1 meter. Lad os håbe at det er landbrugets påståede reducerede udledninger vi nu begynder at kunne se konsekvensen af! 

Konkurrencen sluttede kl. 14.00 hvorefter der var præmieoverrækkelse. Der var præmier til de fem største fisk, samt en lille ”fødselsdagsgave” til hver deltager, som Peer havde haft travlt med at pakke hele fredag aften. 

Top 5

 

1.                   Gedde 82 cm.                       Dennis Jensen, Vamdrup

2.                   Gedde 80 cm.                       Jesper Pedersen, Esbjerg

3.                   Gedde 76,5 cm                     Benn Lodberg, Esbjerg

4.                   Gedde 75 cm                        Dan Borup, Randers

5.                   Gedde 63 cm                        Tommy Lund, Esbjerg

 

Der var også en præmie for flest fangede gedder. Her var der lighed mellem Tommy Lund og Jesper Pedersen, de havde begge fanget tre fisk, efter en hurtig gang hovedregning, blev vinderen den der havde fanget ”længst” og de to havde fanget henholdsvis 151 cm og 180 cm.

 

De fine præmier blev sponseret af TOKO.dk , Fish & Nature, Ribe og McNab i Esbjerg. Tak til dem og tak til alle, der med deres medvirken gjorde 2 års fødselsdagen til endnu en god oplevelse. Vel mødt i Karlsgårde Sø til premiere fiskeri d. 1. maj 2006

Billederne nedenfor er fotograferet af: Poul Slot, Bimmer (Børge Olafsson), Benn Lodberg, Peer Tanggaard og Tommy Olinsson

 


 

En regnvåd novembermorgen

 
Der pumpes og pustes
 

Travlt med tilrigning
 

De første ringe på vandet

 

Vindstille formiddag
 

 
 
 
 

Fast fisk
 
 
 

Benn med fast fisk
 

76,5 cm
 

 

 
 
 

 
 
Der gøres klar til varm cacao
 
Jens griller pølser
 
Middagsskafning
 

Mini fisk
 

Dan i sin pontonbåd
 
 

 

 
 

 
 

 
 

P-pladsen
 

Peers meget flotte gedde

 

 
 
 

 

 
 

 
 

 

Slutter serien af med billeder af Poul gaveonkel og de glade vindere

 

 
 
 

 

 
 

 
 

 

 
 
 

 
 
 
 

 

© Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse undtagen til privat brug. Må ikke gøres til genstand for kommerciel udnyttelse.